Stichting Levels

Levels is een educatieplatform voor Urban Muziek in Rotterdam wat zich richt op talent, ontwikkeling, produceren en programmeren. Door on- en offline podium te bieden aan stemmen die niet of nauwelijks gehoord geworden. Dit podium beperkt zich niet alleen tot het feitelijke podium voor ‘performers’, maar ook het spreekwoordelijke podium wat te vinden is op internet en diverse (social) media kanalen. Muziek is altijd de manier geweest voor zelfontplooiing, zelfverrijking en op het juiste pad te blijven.

De Stichting is een broedplaats en thuis voor creatievelingen waar ze aan elkaar hun talenten kunnen laten zien. Met als doel gehoord te worden en het bereik te vergroten. De Stichting stimuleert nieuwe samenwerkingen met andere stakeholders uit de scene. Het samen brengen en verenigen van groepen met verschillende achtergronden, culturen, ambities en talenten staat hierbij centraal. Het platform biedt ruimte voor muziek in de breedste zin van het woord producers, grafisch designers, dansers, videograaf, artiestenmanagers en al het andere wat met muziek te maken heeft.

De Stichting wordt opgericht voor onder meer jongeren met een rugzak en jongeren die vaak buiten de boot vallen doch ook voor ‘normale’ jongeren. Naast het begeleiden op muzikaal vlak biedt stichting levels ook persoonlijke begeleiding want, wil je aan muziek beginnen dan moet het persoonlijk ook goed zitten. De Stichting gebruikt kunst en cultuur om de samenleving te verbinden en verbroederen.

De behoefte piramide van Maslow is een goed meetpunt voor de stichting. Door met muziek aan de slag te gaan en je te ontwikkelen op en om het gebied van muziek doorloop je de hele piramide van Maslow, inhoudende:

  1. zelfrealisatie;
  2. erkenning en waardering;
  3. behoefte aan sociaal contact;
  4. veiligheid en zekerheid;
  5. lichamelijke behoeften;

Partners

Copyright 2023 © Stichting Levels