Muziek is een sport en de Levels Music League (LML) is de Eredivisie van Nederland.

6 teams strijden om het felbegeerde kampioenschap. Zal team Akatsuki het lukken om de titel te prolongeren?!

Spanning, sensatie en alleen de allerbeste artiesten zie je 6 afleveringen bij de Levels Music League. 

Waarvoor staan de teams, welke artiesten zetten zij elke ronde in en wat is hun verhaal? 
Hoe creatief zijn zij en weten zij elke ronde de jury en het publiek te overtuigen. 

De Levels Music League seizoen 3 wordt vanaf april uitgezonden op het Youtube kanaal van Levels TV. 
Kijk mee en stem je favoriete team naar de overwinning!

Teams

Akatsuki - Titelhouder

Akatsuki (betekent ‘zonsopgang’) is een criminele organisatie in de anime- en mangaserie Naruto. 

De organisatie zou de sterkste criminelen uit de Naruto-wereld bevatten. Lid worden van de Akatsuki is redelijk moeilijk.

 De Akatsuki-leider selecteert er mensen voor uit alle hoeken en streken van de wereld. Hun doel is de Levels Music League te overheersen dat is hun manier om later vrede te creëren. Daarvoor verzamelen ze alle punten. De Akatsuki leden hebben ieder zijn eigen stijl maar worden verbonden door hun gedrevenheid en talenten.

BSR

Base Studio Records (BSR).

Ook wel bekend als “The Hood in Royalty”!

Wij staan bekend om de diversiteit en kracht in ons team. We are too diversed to be placed in a box! Vandaar dat BSR niet alleen in Rotterdam bekend is, maar ook in Zeeland, Groningen, Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Dordrecht en Vlaardingen.

Met Yasz Base als CEO, maakt zij het mogelijk om haar artiesten hun kracht te vinden en te laten stralen op verschillende platformen. BSR staat niet alleen voor de muziek, maar is zoveel meer. BSR is Kunst, BSR is familie met zowel elkaar als met de fans! 

Dans, Graphic/Fashiondesign, Muziek en Videografie. Je vind het allemaal bij ons!

OTG

Only The Greats, een team met muzikale duizendpoten die toevallig allemaal vrouw zijn. In deze business die ontworpen is voor mannen laten deze dames zien dat talent niet te ontkennen is, ongeacht gender.

Deze artiesten zijn stuk voor stuk lyricale beesten en gaan tijdens Levels Music League seizoen 3 laten zien dat ze ready zijn om het op te nemen tegen de grote jongens.

Space station

SpaceStation is een collectief van diverse talenten die samen hun eigen style en sound creëren.

Het gaat om het creëren van je eigen space. Niks is te ver wanneer je je richt op de sterren en de maan.

SpaceStation is the base of operations.

the next gem

The Next Gem is een platform voor opkomende artiesten met als thuisbasis de Popcentrale in Dordrecht. Oprichter en bedenker Gson wil jonge artiesten een kans geven om zich verder te ontwikkelen op creatief en professioneel vlak door o.a. talentenjachten en workshops te organiseren. Ook biedt de Popcentrale plek voor de artiesten in hun studio’s waar ze wekelijks begeleiding kunnen krijgen van professionals. 

De artiesten die momenteel in het team van The Next Gem zitten hebben afgelopen 2 seizoenen meegedaan met de talentenjacht en hebben het allemaal tot de finale weten te schoppen.

yung jedis

THE YUNG JEDI TEAM STANDS FOR FIGHTING WITH THE POWER OF THE FORCE FOR GOOD, EQUALITY, LOVE & FREEDOM. ACCEPT UR SHADOWS AND GLOW.

Freedom from yourself, the invibile chains of society, opinions and freedom to chose who you are and what you want to do in this life. The power of unity and the tribe. Power of co-creation & dreams. Power of hard work and mental endurance. Power of love and empathy. Using music and art to bring back idea’s from the invisible world and become inspiration to the youth and any other Jedi out there. 

We all have a JEDi in us.

Informatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Partners

Copyright 2023 © Stichting Levels