Het is weer tijd voor de Levels Music League! Wij gaan met zijn allen naar seizoen 4 en dit seizoen gaan we STEDELIJK. Een muziek competitie in Dordrecht, Capelle a/d IJssel en Rotterdam. De teams zijn bekend!

Spacestation, Ddrecht planet en DeadOrAlive gaan met elkaar de strijd aan in de Levels Music League om de titel te winnen.

Benieuwd naar de data, spelregels en welke artiesten in de teams zitten? Lees verder of houdt de instagram van Levels_TV in de gaten.

Data (zie agenda voor meer info):

3 juni, Popcentrale, Dordrecht 
10 juni, Capsloc, Capelle a/d IJssel
24 juni Grounds, Rotterdam

kan je er niet bij zijn? volg de Levels Music League live via het Youtube kanaal van Levels

Spelregels:

3 steden

Elke manager vertegenwoordigd een stad en kiest 3 acts om zich te vertegenwoordigen in de competitie. Elk team speelt 2 uitwedstrijden en 1 thuiswedstrijd in de volgende steden: Dordrecht – Capelle – Rotterdam.

De thuisspelende stad verzorgt ook een voorprogramma en DJ voor het publiek! Tijdens de Levels Music League S4 maken wij kennis met de Levels cultuur van de stad!

3 Rondes & Spelregels

De acts treden 15 minuten op en mogen dit zelf invullen. Dit mag 1, maar mogen ook 5 artiesten zijn.

Programma

19:00 DJ

19:30 lokaal voorprogramma 1

20:00 lokaal voorprogramma 2

20:30 start Levels Music League

22:00 DJ & Afterparty

Puntensysteem & Jury

De jury beoordeeld elke situatie binnen de artistieke kaders van de act en beoordeeld binnen de volgende criteria:

Techniek – Presentatie – Eigenheid. De act kan 10 punten scoren per onderdeel.

Na elke ronde worden de punten opgeteld en meegenomen naar de volgende.

Indien er in de finale een gelijke stand is krijgen de teams nog 1 vrij te kiezen nummer en deelnemer om de jury te overtuigen.

Groeiend Prijzenpakket met o.a.

1.000 euro prijzengeld

Headliners Levels Festival

Artwork boosterpack van ArtLeBouf ter waarde van 250 euro.

iSeekMe Mentorpakket voor: studiotijd, producer, Business en Marketing.

D-Drecht Planet

Rechtstreeks uit Dordrecht hebben we met D-Drecht Planet het eerste team. Winnaars van de grote prijs van Dordt en een up and coming label. 

Teammanger Naga heeft zijn squad samengesteld en gekozen voor Sydney en Jones van de DDP om zichzelf te vertegenwoordigen in de Levels Music League.

Dead Or Alive

Het tweede team in de Levels Music League is Dead Or Alive onder aanvoering van Reli. Een supersterke en unieke line-up wordt ingezet in de strijd om de titel te winnen. 

Samen met Dripple6ix, Tetsuakera, Genjitsu en DOA SB gaat Teammangeger Reli laten zien waarom zij de titel verdienen. in de Levels Music League vertegenwoordigd Dead Or Alive Capelle.

Space station

Het derde team en een veteraan in de Levels Music League is Spacestation. Bekend uit voorgaande seizoenen zijn zij deze keer gebrand om de titel te pakken. Teammanager B!G T laat er geen gras voer groeien en komt met de sterkste Spacestation line-up tot nu toe. DNA, Axel, Flav, Death To Akuma en RSF gaan samen met B!G T voor de winst.
Tijdens de Levels Music League vertegenwoordigd Space Station Rotterdam

Informatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Copyright 2023 © Stichting Levels