Muziek is een sport en de Levels Music League (LML) is de muziekcompetitie waarbij de stijlen samenkomen.

4 teams die zich van hun beste kant laten zien en doormiddel van passie, strijd en samenwerking vechten voor het kampioenschap.

Wie zijn de teams, wie zijn de spelers en wat is hun verhaal? Hoe goed en creatief zijn zij elke maand tijdens de muzikale opdrachten die zij moeten uitvoeren voor punten en hoe goed kunnen zij zich presenteren tegenover de media?

De Levels Music League gaat in februari van start en wij gaan genieten van een competitie vol verhalen, karakters en entertainment!

Teams

NSE

NewSelfEducated (NSE) is een American hiphop collectief bestaand uit artiesten die niet bang zijn om te laten zien wat ze kunnen.
Het NSE team van dit Levels seizoen bestaat uit leden van het collectief en mensen daarbuiten. Elk individu in het team heeft al jaren ervaring met het maken van muziek en verbeteren van hun kunst.
Team NSE bestaat uit 5 Engelstalige rappers en 1 Nederlandstalige rapper. Het team heeft een interessante dynamiek en verwacht voor veel spanning te zorgen in dit seizoen
.

 

GOAT

GOAT staat voor: The Greatest of All Time. 

Niet omdat zij zichzelf de beste vinden, maar omdat zij geloven dat iedereen het beste uit zich zelf kan halen.

Iedereen heeft een verborgen passie of talent en zij willen jou aansporen de beste versie van jezelf te zijn en blijven!

“Be YOU, Because YOU are the greatest YOU there is.” Is de Motto waarmee zij elkaar willen motiveren om te presteren onder de spotlights. Iedereen heeft een stem in de wereld ook al is het bewust zijn van wat er om je heen gebeurd niet altijd populair. Zij willen de content zo modern mogelijk presenteren en door middel van een unieke selectie aan artiesten ervoor zorgen dat u enorm veel kijkplezier heeft tijdens dit eerste Levels seizoen!

Akatsuki

Akatsuki staat voor uniek zijn. Het team bestaande uit 6 Leden heeft ieder zijn eigen stijl en kracht. Individueel heeft ieder zijn eigen “lekker-zichzelf-mentaliteit”. Op deze manier laat het team zien hoe verschillend ieder zijn eigen perspectief is ten op zicht van hun manier van creativiteit uitten.

CULT NORTH

Cult North is een opkomend initiatief  dat zich richt op “Passie Ontwikkeling” onder de jonge inwoners van Rotterdam. Cult North formuleert een verscheidenheid aan activiteiten om deze kwetsbare doelgroep actief te inspireren om hun eigen artistieke en/of sportieve activiteiten te ontwikkelen.

De verschillende activiteiten die Cult North formuleert spelen in op het ‘geluksgevoel’. De doelgroep van Cult North bestaat uit jonge en creatieve
multiculturele ondernemers.

Als platform maakt Cult North continue een vertaalslag tussen de wereld van de
jeugd en de culturele organisaties; die de taal van de jongeren vaak niet spreken en moeilijkheden ondervinden hun te benaderen en hun belangen te vertegenwoordigen.

Met hun creatieve en open kijk op maatschappelijke kwesties is Cult North daarom een onmisbare aanvulling op het huidige systeem van culturele organisaties in
Rotterdam.

Informatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Partners

Copyright 2021 © Stichting Levels