Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rotterdamse makers opgelet: Aanmeldingen Eendracht Festival nu geopend!”

17 april, 2023 00:00 - 29 april, 2023 23:59

Eendracht Festival is hét gratis toegankelijke Rotterdamse showcase festival dat dé opkomende makers van Rotterdam laat zien en vindt dit jaar plaats op donderdag 20 juli. Vanaf vandaag kunnen Rotterdamse acts zich aanmelden voor een plekje op de twaalfde editie van het festival. 

Sinds de oprichting heeft Eendracht Festival zich gevestigd als een belangrijk podium voor aanstormende Rotterdamse acts. Het festival biedt een unieke kans voor artiesten om zich te presenteren aan een groot publiek en zich in de kijker te spelen van gatekeepers binnen de muziekindustrie. Of je nu een in een band speelt of als soloartiest, DJ, poëet, beeldend kunstenaar, stand-up comedian of op een andere, creatieve manier aan de weg timmert, Eendracht Festival is hét platform voor de top van de up and coming makers van de stad.

“We vinden het te gek om te zien wat voor toffe makers zich elk jaar weer aanmelden”, aldus de organisatie, “We kunnen niet wachten om dit jaar weer samen met onze hosts dé opkomende acts uit dé Rotterdamse scenes te showcasen.” 

Muzikanten, poëten, beeldende kunstenaars of andere creatieve acts kunnen zich vanaf vandaag aanmelden via www.eendrachtfestival.nl. Aanmeldingen zijn geopend tot en met 17 april 2023.

Gegevens

Begin:
17 april, 2023 00:00
Einde:
29 april, 2023 23:59
Evenement Categorieën:
,