ARTIKELEN

Informatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.WAT IS LEVELS CHAMPIONSHIPS?
Wat is precies de bedoeling tijdens de Levels Championship?


Levels Championships is een muziek toernooi waarin 8 artiesten het tegen elkaar gaan op nemen. Tijdens de live show word aan de hand van een decibelmeter bepaald wie door mag naar de volgende ronde. Het publiek is dus heel erg belangrijk! Zo hebben we een kwart finale, een halve finalen en de finale natuurlijk. De winnaar gaat met een prijzengeld naar huis van maar liefst EUR 500,-


Het is dus erg belangrijk dat je jouw favoriete artiest komt supporten. Want alleen door jou stem kan hij/zij doorgaan naar de volgende ronden en de titel pakken!


DE SPELREGELS       Je act is max 7 minuten in de finalen.


Elke ronde moet je een andere tunes doen.

Je act is max 5 minuten in de kwartfinale en de halve finale.


De artiest is verantwoordelijk voor zijn/haar publiek. Intimidatie is NIET toegestaan!


 Het publiek bepaalt via een decibelmeter wie door gaat naar de volgende rond.


    De kampioen mag op de troon blijven zitten tot dat een waardige artiest hem verslaat.

Winnaars van de Levels Championships 2024

Deze twee toppers hebben de eerste Levels Championships gewonnen van 2024!!! Dit is een mega prestatie want de line-up was on fire. Ze stonden tegen een waardige tegenstander Barzelini. Zelf hoopte Primsmoke niet eerder tegen Barzelini te staan omdat ze niet wiste of ze dit wel konden winnen. Ze vonden zijn flow en energy kei hard. Toch is Primsmoke er met het prijzengeld vandoor gegaan. Ze gaan dit geld investeren in twee van hun nieuw videoclips. Hou deze boys goed in de gaten!

 

Wie is Primsmoke?

Primsmoke is een duo dat bestaat uit Primsuke & Jinsmoke. Deze twee broers zijn super talentvol en met hun eigen anime sound ANIMUSIC willen ze de wereld veroveren. Hun droom is dan ook om in Japan op te treden. Ook willen deze jongens een eigen festival creëren en optreden op anime events. Wat Primsmoke mee wil geven aan iedereen is dat je lekker jezelf moet zijn. Het maakt niet uit hoe oud je bent, waar je van houd of wat je achter grond is. Wees jezelf en doe wat je leuk vind verteld Jinsmoke.

Waar komt jullie artiesten naam vandaan?

Deze kenmerkende namen  komen niet uit de lucht vallen. Hier is namelijk goed over na gedacht. We beginnen met Primsuke. Prim is een bijnaam die hij voeger kreeg. Suke is een verkleinwoord dus Primsuke betekent klein neefje in het Japans. Ook Komt Suke van een anime karakter namelijk Sasuke Uchiha. Vanaf kleins af aan vind hij hem al heel hard. Zo is de naam Primsuke ontstaan. Nu gaan we naar Jinsmoke. J komt van zijn naam Jason en insmoke is de achternaam van zijn favoriete karakter Vinsmoke van Sanji uit one piece . Dit samen gevoegd maakt Jinsmoke.

Get to know me

Wat zijn dingen die mensen niet van jullie weten? Veel mensen vinden mij er intimiderend uitzien verteld Primsuke. Terwijl ik eigenlijk heel zachtaardig en lief ben. Hij vult dit lachend aan met dat mensen eerder bang moeten zijn voor zijn broertje. Ook staat Primsuke vaak met zijn ogen dicht als hij moet wachten. En niet omdat hij aan het slapen is maar omdat hij dan lekker in zijn eigen zone zit. Jinsmoke staat er om bekend dat hij heel open is en weet eigenlijk niet goed wat mensen niet weten. Want omdat hij zo open is weten veel mensen al veel van hem. 

Copyright 2024 © Stichting Levels